Qui som?

Som Mª Carmen i Eva, dos alumnes de la UCV, que estudiem el curs per a la Capacitació en l'ensenyament en valencià.Hem creat aquest blog per al Mòdul: Iniciació Educació Literària i Lingüistica.La finalitat es ajudar-mos en el fantàstic món de l'expressió oral en xiquets i xiquetes de primària.Esperem que vos ajude i agrade!!!

viernes, 20 de enero de 2012

Literatura per a infants i joves

És un fet que per als educadors és important conèixer el nom i l'obra dels autors especialitzats en literatura infantil i juvenil. Si partim d'aquesta base, llavors també assumirem que, per tenir aquesta informació actualitzada, Internet resulta imprescindible.
La presència a Internet de llocs sobre literatura infantil i juvenil és cada dia més gran, i aquest fet beneficia a professors, bibliotecaris i usuaris. No obstant això, la informació detallada sobre els creadors sol trobar-se dispersa, en multitud de pàgines d'editorials, biblioteques, revistes electròniques, associacions culturals, etc. Per aquest motiu, és una bona idea fer de tant en tant un recull d'alguns d'aquests recursos, per d'aquesta manera facilitar el coneixement i la utilització de la literatura infantil i juvenil.


En aquesta pàgina trobareu una ampla visió de la LIJ a la Comunitat Valenciana per entendre l'actualitat, ja que considerem important conèixer el passat de la literatura infantil i juvenil valenciana per a poder situar el present.


Ací podreu trobar un autèntic repertori de recursos sobre literatura infantil i ilustracions. Es un portal d'entrada al món de la LIJ.


Aquest es un portal que agrupa les activitats de docència relaionades amb la literatura infantil i juvenil generades a la Universitat autònoma de Barcelona.


Per últim, trobareu ací diferents materials i recursos en línea que podreu aprofitar per a treballar aquest tema.


1 comentario:

  1. M'agraden molt els enllaços tot i que alguns són de castellà, no?
    Em sembla molt important que aprenguen a disfrutar de la lectura des de ben menudets.

    ResponderEliminar